We wtorek 16 lutego w warszawskiej restauracji Vinares odbędzie się wyjątkowa impreza ostatkowa. Mardi Gras, czyli tłusty wtorek, to propozycja dla wszystkich wielbicieli wykwintnych dań, najlepszych win i zabawy.
Ostatki w restauracji mieszczącej się przy ulicy Bednarskiej 28/30 rozpoczną się o 19. Na początku goście skosztują dań kuchni francuskiej i hiszpańskiej. W menu znajdziecie m. in. terrine z kaczki, pieczeń w sosie kasztanowym oraz łososia w sosie krewetkowym. Kolację uświetni degustacja win z Francji, Hiszpanii, Chile i Argentyny, którą poprowadzi profesjonalny sommelier Szymon Kamiński.
Po kolacji goście będą mogli oddać się tańcom i zabawom. Podczas imprezy odbędzie się pokaz tańców latynoamerykańskich w wykonaniu mistrzowskiej pary tanecznej.
Zaproszenie na tę wyjątkową zabawę ostatkową dla jednej osoby kosztuje 140 zł. Rezerwacji można dokonywać telefonicznie oraz poprzez e-mail.
Impreza w Vinares to ciekawa propozycja dla wszystkich, którzy chcą wyjątkowo spędzić ostatni wieczór karnawału.
Więcej informacji o Vinares Wine Bar znajdziecie na stronie: http://www.vinares.pl/